Cukrászpasztáinkkal életre kelnek a színek, ízek, illatok...-
Sokrétű az alkalmazásuk: csokoládékrémek, pralinék, fondant, bonbonok, fagylaltok, tejes shake-ek, tejszínhabok, kevert tészták, töltelékek, krémek, vajas krémek, mousse-ok, joghurt -és túrókrémek, levesek, szószok ízesítésére
- Állandó és intenzív színt és ízt biztosítanak
- Krémekben, habokban, folyadékban, masszákban jól eloszlathatók
- változatossá teszik az ételeket
Cukrászpasztáink között klasszikus és egyedi ízvilágok egyaránt megtalálhatóak: Gyümölcsös:Banán, Bécsi Mandula, Bodza, Dió, Eper, Málna, Sárgabarack, Homoktövis, Körte, Füge, Gránátalma, Lime, Bodzavirág, Borsmenta, Kókusz, Kökény, Narancs, Pisztácia, Őszibarack-Maracuja Kávés: Espresso, Tiramisu, Latte Macchiato Alkoholos:Feketeerdő, Ír krémlikőr, Prosecco Vaníliás:Vanília Moroni, Pastarom Vanília Csokis:Trüffel Praliné Karamellás:Karamellás További cukrászanyagaink itt. Dreidoppel termékeinkért kattintson ide! | | | |