A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

33 DREIDOPPEL termékek:
Cukrászpaszták

36 bejegyzés
Oldal [2 - 4]
Tovább az oldalra

ESPRESSO

Fenséges kávéízt biztosító cukrászpaszta tejszínhabok, krémek, töltelékek és fagylaltok ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

FEKETEERDŐ

Eredeti feketeerdei cseresznyepálinkával (Schwarzwälder Kirschwasser) készült cukrászpaszta krémek, töltelékek, tejszínhabok ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

GRÁNÁTALMA

Gyümölcsös - pezsdítő, intenzív színű és illatú cukrászpaszta krémek, töltelékek, tejszínhabok ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

HOMOKTÖVIS

Izgalmas, fanyar-savanykás, mégis gyümölcsösen édeskés homoktövis cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

ÍR KRÉMLIKŐR

Whisky és tejszín ideális kombinációja.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab, (max: 53 g)  |  1 kg PE-doboz

JAMAIKAI RUM

Jamaicai rumot tartalmazó cukrászpaszta felidézi a Karib - térség lenyűgöző illatait és hangulatát.
Adagolás: 5 - 15 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

KARAMELL

Sütésálló, pompás karamell cukrászpaszta intenzív ízzel és színnel.
Adagolás: 5 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

KIWI

Kiwi készítmény krémek, habok, fagylaltok ízesítésére, színezésére. Gyümölcsös-édes íz savanykás jelleggel. Kiwilé koncentrátummal. Vegán és sütésálló. Kiwi ízű krémek, habok, tejszínek, fagylaltok --> gond nélkül!
Adagolás: 5 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

KÓKUSZ

Kókuszimádóknak, mert nagyon kókuszos és őrületesen finom!
Adagolás: 90 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  5 kg PE-doboz

KÖRTE

Édeskésen zamatos ízű, kellemesen illatos cukrászpaszta körtedarabokkal cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz
36 bejegyzés
Oldal [2 - 4]
Tovább az oldalra