A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

33 DREIDOPPEL termékek:
Cukrászpaszták

36 bejegyzés
Oldal [3 - 4]
Tovább az oldalra

LATTE MACCHIATO

Cukrászpaszta lágy kávés ízzel és a tej krémességével cukrászati krémek, töltelékek, tejszínhab és italok ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

LEVENDULA

A levendula a nyár egyik legelegánsabb jelképe. Arisztokratikus lila színe, egyedi illata és ezekből keveredő különleges zamata a cukrászati felhasználását is lehetővé teszi. Egy kis újító bátorsággal használjuk ízesítésre is!
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

LIME

Savanykás, pezsdítően gyümölcsös lime cukrászpaszta.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

MÁLNA

Aromás, kirobbanóan gyümölcsös ízű, sütésálló paszta málnadarabokkal cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 30 - 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab, (max.: 100 g)  |  1 kg PE-doboz

MEGGY

Savanykásan gyümölcsös meggy cukrászpaszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab, (max.: 100 g)  |  1 kg PE-doboz

NARANCS

Napérlelte narancsból készült paszta cukrászati krémek, töltelékek és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 30 - 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

ŐSZIBARACK-MARACUJA

Ínycsiklandó őszibarack és a trópusi maracuja parádés kombinációja.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

PISZTÁCIA

Pisztácia paszta cukrászati krémek, töltelékek, fagylalt és tejszínhab ízesítésére.
Adagolás: 60 - 100 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

PISZTÁCIA 100

Szicília zöld aranya, pisztácia cukrászpaszta.
Adagolás: 100 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz

PROSECCO

Olasz Prosecco pezsgőborral készült különleges cukrászpaszta.
Adagolás: 50 g : 1000 g krém vagy tejszínhab  |  1 kg PE-doboz
36 bejegyzés
Oldal [3 - 4]
Tovább az oldalra