A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop Variegátók

21 bejegyzés
Oldal [1 - 3]
Tovább az oldalra

KEKSTEIG MIX

Alapkeverék keksztészta készítéséhez. Nem ázik el, fagyasztható, vágható. Keverje fagylalthoz sütidarabokra vágva, de használhatja tésztarétegként és jégkrémszendvicshez is.
Adagolás: 1 kg keverék + 130 ml víz + 220 ml növényi olaj  |  10 kg papírzsák

CREMA MAGICA HELL

Tejes ízű élelmiszer készítmény fagylaltok rétegezéséhez, márványozásához és rögzítéséhez. Magában is alkalmas fagylalt készítésére. Gluténmentes alapanyag.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg vödör

CREMA MAGICA KAKAÓS

Kakaós készítmény fagylaltok rétegezéséhez, márványozásához és rögzítéséhez. Magában is alkalmas fagylalt készítésére.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg vödör

CREMA MAGICA MOGYORÓS

Mogyorós készítmény fagylaltok rétegezéséhez, márványozásához és rögzítéséhez. Magában is alkalmas fagylalt készítésére.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg vödör

KAKAÓS ROPOGÓS DEKOR

Kakaós, ropogós kekszdarabok fagylaltok díszítésére, ízesítésére.
Adagolás: Recept szerint  |  5 kg PE-tasak

AMARÉNA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

AMARÉNA (darabos)

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

ANANÁSZ

Intenzív ananász íz ananászdarabkákkal, csodás ananászsárga szín és márványozáshoz optimális konzisztencia
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

BODZA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

COOKIES

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör
21 bejegyzés
Oldal [1 - 3]
Tovább az oldalra