A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop Variegátók

21 bejegyzés
Oldal [2 - 3]
Tovább az oldalra

EPER

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

ERDEI GYÜMÖLCS

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

ESPRESSO

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

FAHÉJ

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

KARAMELL

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  3 kg vödör

MÁLNA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

NARANCS

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

PRALINÉ ROYAL

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1 kg PE flakon

REBARBARA

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon

TOFFEE

Variegáló ízesítőpaszta fagylaltokhoz, krémekhez.
Adagolás: ízlés szerint  |  1,2 kg PE flakon
21 bejegyzés
Oldal [2 - 3]
Tovább az oldalra