A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop aromaporok

AROMAPOR JOMIX JOGHURT

Friss joghurt és a tejszín krémessége. Aromapor fagylaltokhoz és krémekhez.
Adagolás: 30 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

CHOCO

Fagylaltok, krémek készítéséhez használható csokis ízű aromapor.
Adagolás: 100 g aromapor : 1 l fagylaltalap  |  2 x 2,5 kg PE-tasak

AROMAPOR MASCARPONE

Olaszos jellegű fagylaltok, krémek készítéséhez a mascarpone üde és könnyű ízével.
Adagolás: 50 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

AROMAPOR LIMONE PURO

Intenzív ízvilágú citromos aromapor kellemesen-frissen savanykás citrom fagylalt, citromos krém és töltelék készítéséhez.
Adagolás: 60 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak

AROMAPOR QUACOTTA - TÚRÓ ÍZŰ

Túró ízű aromapor fagylaltokhoz és krémekhez. A klasszikus túró íz. Csodás kiegészítője gyümölcsös és csokis ízeknek.
Adagolás: 100 g : 1 liter  |  2,5 kg PE-tasak