A természetből a legjobbat
Sokszínűség és ízek újabb
és újabb dimenziókban

Fagylalt alapanyagok:
Gelatop fagylaltpaszták

16 bejegyzés
Oldal [2 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra

FEKETEERDŐ

Eredeti Feketeerdő cseresznyepálinkát tartalmazó paszta.
Adagolás: 40 - 50 g : 1 liter (max.: 67 g)  |  5 kg vödör

MIRANDA FÖLDIMOGYORÓ

Erőteljes, mégis bársonyos mogyoró ízű fagylaltpaszta.
Adagolás: 60 - 80 g : 1 liter fagylaltalap  |  5 kg vödör

MOGYORÓS - NUGÁTOS

Nugáttal gazdagított mogyoró fagylaltpaszta.
Adagolás: 60 - 70 g : 1 liter  |  5 kg vödör

SÁRGADINNYE

Sárgadinnye fagylaltpaszta kirobbanóan gyümölcsös ízű fagylalthoz.
Adagolás: 50 g : 1 liter fagylaltalap  |  3 kg vödör

SÁRKÁNYGYÜMÖLCS

Fagylaltpaszta pink színű, frissítő, enyhén savanykás ízű gyümölcsfagylalt készítéséhez. A sárkánygyümölcs egy rózsaszín héjú, pink vagy fehér húsú, Ázsiából származó egzotikus különlegesség.
Adagolás: 50 g : 1000 g  |  5 kg vödör

SZILVA

Szilva fagylaltpaszta.
Adagolás: 50 g : 1 liter fagylaltalap  |  3 kg vödör
16 bejegyzés
Oldal [2 - 2]
<<<°1°2°>>>
Tovább az oldalra