IREKS Szaktanácsadók, területi képviselők | | Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén ÁCS BALÁZS cukrászmester, szaktanácsadó 36-30/611-08-81 balazs.acs@ireks.hu | | | Baranya, Tolna, Somogy, Zala, Fejér, Balaton környéke BENZSAY KRISZTIÁN szaktanácsadó, pékmester 36-30/989-4552 krisztian.benzsay@ireks.hu
| | Jász-Nagykun-Szolnok, Békés KASZA ANDRÁS szaktanácsadó, bemutatópék, cukrász 36-30/238-91-44 andras.kasza@ireks.hu
| | | Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron HORVÁTH RÓBERT pékmester, cukrász, szaktanácsadó 36-30/664-01-59 robert.horvath@ireks.hu
| | Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Veszprém Paczánt Ákos bemutatópék, szaktanácsadó 36-30/315-29-34 akos.paczant@ireks.hu
| | | | | Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén NICK ATTILA bemutatópék, szaktanácsadó 36-20/982-36-89 attila.nick@ireks.hu
| | | | | | | |
HORECA szaktanácsadás HORECA üzletágunk az ország egész területén áll hotelek, éttermek, catering-cégek rendelkezésére újdonságokkal, receptötletekkel. A gasztro területen tevékenykedő vállalkozások számára olyan termékeket kínálunk, amelyek jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat, egyúttal a felhasználónak is elegendő kreativitást biztosítanak. Keresse szakácsmesterünket bizalommal: Tóth Róbert 36-30/814-34-37 robert.toth@ireks.hu
| | |