BACKREMIN VANÍLIÁS HIDEGKRÉMPORHideg vízzel gazdaságosan elkészíthető, süthető és fagyasztható stabil hidegkrémpor vaníliás ízben. Adagolás: 0,40 kg + 1 liter víz | 5 kg papírzsák | 12,5 kg papírzsák | 25 kg papírzsák |
| BACKREMIN JOGHURTOS HIDEGKRÉMPORHideg vízzel gazdaságosan elkészíthető, süthető és fagyasztható stabil hidegkrémpor joghurtos ízben. Adagolás: 0,40 kg + 1 liter víz | 12,5 kg papírzsák |
| BACKREMIN CHOCO HIDEGKRÉMPORHideg vízzel gazdaságosan elkészíthető, süthető és fagyasztható stabil hidegkrémpor csokis ízben. Adagolás: 0,40 kg + 1 liter víz | 12,5 kg papírzsák |
| BACKREMIN KÓKUSZOS HIDEGKRÉMPORHideg vízzel gazdaságosan elkészíthető, süthető és fagyasztható stabil hidegkrémpor kókuszos ízben. Adagolás: 0,40 kg + 1 liter víz | 12,5 kg papírzsák |
| DIÓS TÖLTELÉK 30 %Kedvező árú kész töltelék, diós termékek gazdaságos előállításához. Adagolás: Recept szerint | 12,5 kg papírzsák | 25 kg papírzsák |
| DIÓTÖLTELÉK 45 %Diótöltelék 45 % diótartalommal. Adagolás: Recept szerint | 5 kg papírzsák | 12,5 kg papírzsák |
| DIÓTÖLTELÉK 50 %Töltelék 50 % diótartalommal különleges minőségű diós termékek, pl. bejgli, pozsonyi kifli stb. készítéséhez. Adagolás: Recept szerint | 12,5 kg papírzsák |
| DIÓTÖLTELÉK 50 % *HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL*Hozzáadott cukor nélküli leveles és édes tészták tölteléke 50 % diótartalommal, édesítőszerekkel. Adagolás: 1 kg DIÓTÖLTELÉK 50% *HCN* + 0,7-0,8 l víz | 12,5 kg papírzsák |
| ECO - DIÓS TÖLTELÉKA töltelék egyszerűen és gazdaságosan alkalmazható leveles termékek, édes tészták, cukrászati termékek töltéséhez. Adagolás: Recept szerint | 12,5 kg papírzsák |
| KAKAÓS TÖLTELÉKKrémpor leveles termékek, kalácsok, cukrászati termékek töltéséhez, illetve ízesítéséhez. Az elkészített krémtöltelék süthető, fagyasztható, stabil, nem folyik ki a termékből és a tésztával együtt fejlődik. Adagolás: 1 kg / 0,4 liter víz | 12,5 kg papírzsák | 25 kg papírzsák |
|
| | |