SCHAUMTRAUMÚJDONSÁG!Egyszerű alkalmazás, finom, könnyed és mégis stabil hab:
A SCHAUMTRAUM-ból és vízből egyetlen lépésben felhasználásra kész fehérjehabot készíthet, a tojásfehérje megfelelő felverődése és a cukorszirup időigényes készítése nem okoz gondot többé. Az alapanyagok megválasztása és a termék innovatív összetétele tökéletes habfelverődést garantál. A mindig állandó minőség tartósan stabil habot eredményez.
Az eredmény: pillanatok alatt csodálatosan kemény fehérjehab:
-
amely vágható,
-
tartósan stabil,
-
flambírozható.
Tökéletesen alkalmas tojásfehérjével készült felvertek, tojáshabos készítmények, rolók, sütemények bevonására, töltésére, díszítésére.
Schaumtraum.pdf
Az alapanyag felhasználói előnyei és a végtermék tulajdonságai:-
Kényelmes felhasználás - nincs cukorszirupfőzés!
-
SCHAUMTRAUM + víz = felverjük, kész!
-
Adagolás: 1 kg SCHAUMTRAUM + 0,5 l víz
-
Egy alaprecept – változatos felhasználás.
-
Jellegzetes tojáshabos termékek bonyolult munkafolyamatok nélkül.
-
Habcsókos piték, habrolók, torták, tart-ok, kardinális szelet, stb. készítésére.
-
Kis mennyiségű habmassza készítésére is alkalmas.
-
Tökéletes stabilitás akár több napon át.
-
A tárolás alatt a habban lévő cukor nem kristályosodik vissza, nem esik össze,
nem lágyul el és nem szárad ki.
-
Fagyasztható és gond nélkül felolvasztható.
-
Hűtéskor nem lágyul vissza.
Íme kedvenc SCHAUMTRAUM receptünk!Mákos-vaníliás makron
Alaprecept 20 db makron készítéséhez:
Tészta:
SCHAUMTRAUM
|
0,400 kg
|
Víz
|
0,200 kg
|
MÁKTÖLTELÉK
citromos ízesítéssel 50%
|
0,150 kg
|
Krém:
QIMIQ WHIP
|
0,200 kg
|
Kristálycukor
|
0,020 kg
|
VANÍLIÁS ÍZŰ KRÉMPOR
|
0,050kg
|
Víz
|
0,125 kg
|
Összesen
|
1,150 kg
|
Technológia:
A SCHAUMTRAUM-ot elkeverjük a 25 - 30 ºC-os vízzel és 5-6 perc alatt kemény habot verünk belőle. Spatula segítségével hozzákeverjük a MÁKTÖLTELÉKET. Simacsöves nyomózsákkal dresszírozzuk majd sütjük. A QIMIQ WHIP-et a kristálycukorral kihabosítjuk, majd hozzákeverjük a bekevert VANÍLIÁS ÍZŰ KRÉMPORT. A krémmel betöltjük a makron alsó részét, majd a tetejét is ráhelyezzük.
Sütési hőmérséklet
|
190 ºC
|
Sütési idő
|
13 - 15 perc
|
További receptekért, termékinformációért, bemutatósütésért forduljon bizalommal szaktanácsadóinkhoz!
| | |