Raffinierte Rezepturen und Ideen für erlesene Back- und Braukultur
A természetből a legjobbat
Magyarul> TERMÉKEK> Querverlinkung Rezepte

testrezept

ÖsszetevőkJavasolt mennyiségÜzemi recept

werwerwter

  
Mehl8,00kgkg
ШОКО-РЮР2,00kgkg
ELŐSÜTŐSZER (HABACK)4,00kgkg
мыпвпы4,00kgkg
Víz72,00ll
Összesen    
Új kalkuláció
x-szoros mennyiség 
 vagy 
Összsúly kg-ban

 

Dagasztási idő

4 + 8 perc

Tésztahőmérséklet 

24 °C – 25 °C

Érési idő

18 – 20 óra

Feladási tömeg

0,350 kg/db

Kelesztési idő

nincs

Feldolgozás                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

A bedagasztott tésztát egy négyszög alakú tálba tesszük, és érni hagyjuk hűtőben 18-20 órát +5°C-on (az utolsó 4 órát üzemi hőmérsékleten érleljük). Az érési idő elteltével a tésztát a táblára borítjuk, kézzel széthúzzuk, majd ha szükséges sodrófával megigazítjuk. Trokserrel 0,350 kg-os darabokat vágunk ki belőle, úgy hogy kb. 30 cm hosszú legyen, majd 4-5-ször megcsavarjuk és lemezre helyezzük. Gőzzel telített sütőtérbe vetjük.

Sütési hőmérséklet

230 – 220 °C

Sütésiidő                              
35 – 38 perc